5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN EN ISO 17604   (560105) Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření Norma Kat. číslo: 99635

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560105
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/2016
Účinnost: 05/2016 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN ISO 17604   (560105) Mikrobiologie potravin a krmiv - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření základní norma Kat. číslo: 76628

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560105
Platnost: Norma není platná
Vydání: 09/2006
Účinnost: 10/2006 - 04/2016
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 17604   (560105)
Detail

ČSN ISO 3100-1   (560105) Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 1: Odběr vzorků Norma Kat. číslo: 18263

 Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 1: Odběr vzorků
Dlouhý název: Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 1: Odběr vzorků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560105
Platnost: Norma není platná
Vydání: 11/1995
Účinnost: 12/1995 - 09/2006
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN ISO 17604   (560105)
Detail

ČSN EN 14332   (560106) Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu v mořských produktech pomocí atomové absorpční spektrometrie v grafitové pícce (GFAAS) po mikrovlnném rozkladu Norma Kat. číslo: 71999

 Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu v mořských produktech pomocí atomové absorpční spektrometrie v grafitové pícce (GFAAS) po mikrovlnném rozkladu
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu v mořských produktech pomocí atomové absorpční spektrometrie v grafitové pícce (GFAAS) po mikrovlnném rozkladu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560106
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2005
Účinnost: 02/2005 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

ČSN EN ISO 6887-2   (560106) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků Norma Kat. číslo: 69680

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560106
Platnost: Norma není platná
Vydání: 04/2004
Účinnost: 05/2004 - 07/2004
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-2   (560102)
Detail

ČSN ISO 3100-2   (560106) Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 2: Příprava analytických vzorků pro mikrobiologické zkoušení Norma Kat. číslo: 18264

 Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 2: Příprava analytických vzorků pro mikrobiologické zkoušení
Dlouhý název: Maso a masné výrobky. Odběr vzorků a příprava analytických vzorků. Část 2: Příprava analytických vzorků pro mikrobiologické zkoušení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560106
Platnost: Norma není platná
Vydání: 11/1995
Účinnost: 12/1995 - 04/2004
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-2   (560106)
Detail

ČSN EN ISO 6887-3   (560106) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků Norma Kat. číslo: 69682

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560106
Platnost: Norma není platná
Vydání: 04/2004
Účinnost: 05/2004 - 07/2004
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-3   (560102)
Detail

ČSN EN ISO 6887-4   (560106) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky Norma Kat. číslo: 69681

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 4: Specifické pokyny pro vzorky jiné než mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a ryby a rybí výrobky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560106
Platnost: Norma není platná
Vydání: 04/2004
Účinnost: 05/2004 - 07/2004
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 6887-4   (560102)
Detail

ČSN ISO 7251   (560107) Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro stanovení počtu suspektních Escherichia coli. Technika nejvýše pravděpodobného počtu Norma Kat. číslo: 18411

 Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro stanovení počtu suspektních Escherichia coli. Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Dlouhý název: Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro stanovení počtu suspektních Escherichia coli. Technika nejvýše pravděpodobného počtu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560107
Platnost: Norma není platná
Vydání: 02/1996
Účinnost: 03/1996 - 11/2006
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN ISO 7251   (560107)
Detail