ČSN EN ISO 6887-3 (560106) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků
- Norma: ČSN EN ISO 6887-3 (560106)
- Název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 3: Specifické pokyny pro vzorky ryb a rybích výrobků
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:69682
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560106
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:04/2004
- Účinnost:05/2004 - 07/2004
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 6887-3 (560102)
Anotace textu normy ČSN EN ISO 6887-3 (560106)
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.