5760 - Maso a masné výrobky

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN 57 6010   (576010) Maso a masné výrobky. Termíny a definice Norma Kat. číslo: 29562

 Maso a masné výrobky. Termíny a definice
Dlouhý název: Maso a masné výrobky. Termíny a definice
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576010
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 07/1986 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
211,00 
211,00  s DPH

ČSN 57 6011   (576011) Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky Norma Kat. číslo: 78581

 Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky
Dlouhý název: Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576011
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2007
Účinnost: 07/2007 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

ČSN ISO 1444   (576020) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku Norma Kat. číslo: 50218

 Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576020
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/1997
Účinnost: 01/1998 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN 57 6021   (576021) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 55743

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/1999
Účinnost: 09/1999 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN ISO 1841-1   (576022) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda Norma Kat. číslo: 55745

 Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576022
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/1999
Účinnost: 06/1999 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN ISO 1841-2   (576022) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 2: Potenciometrická metoda Norma Kat. číslo: 55746

 Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 2: Potenciometrická metoda
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 2: Potenciometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576022
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/1999
Účinnost: 06/1999 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN ISO 937   (576023) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 64957

 Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda)
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576023
Platnost: Norma není platná
Vydání: 06/2002
Účinnost: 07/2002 - 05/2024
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN ISO 937   (576023)
Detail

ČSN ISO 937   (576023) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Referenční metoda Norma Kat. číslo: 519277

 Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Referenční metoda
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Referenční metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576023
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2024
Účinnost: 06/2024 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

ČSN PN-A-82109   (576024) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN) Norma Kat. číslo: 94796

 Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576024
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2014
Účinnost: 03/2014 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH