ČSN ISO 1444   (576020) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku

  • Norma: ČSN ISO 1444   (576020)
  • Název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
  • Kategorie: 5760 - Maso a masné výrobky
  • Katalogový kód:50218
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:576020
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:12/1997
  • Účinnost:01/1998 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN ISO 1444   (576020) Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku Norma Kat. číslo: 50218

 Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
Dlouhý název: Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576020
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/1997
Účinnost: 01/1998 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN ISO 1444   (576020)

Tato norma je identická s ISO 1444:1996. Norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu volného tuku v mase a masných výrobcích extrakcí. Dále norma obsahuje kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Definice, kapitolu 4 - Podstata, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Přístroje, kapitolu 7 - Odběr vzorků, kapitolu 8 - Příprava analytického vzorku, kapitolu 9 - Postup, kapitolu 10 - Výpočet, kapitolu 11 - Shodnost, kapitolu 12 - Protokol o zkoušce a informativní Přílohu A. Princip metody a postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 1444 (57 6020) byla vydána v prosinci 1997. Nahradila ČSN 57 0168 z 31.10.1984.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.