ČSN 57 6021   (576021) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)

  • Norma: ČSN 57 6021   (576021)
  • Název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
  • Kategorie: 5760 - Maso a masné výrobky
  • Katalogový kód:55743
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:576021
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:08/1999
  • Účinnost:09/1999 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN 57 6021   (576021) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 55743

 Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/1999
Účinnost: 09/1999 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN 57 6021   (576021)

Norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti v mase. Princip metody a postup při jejím provádění je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 57 6021 byla vydána v srpnu 1999. Nahradila ČSN 57 0154 z 4.2.1986.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.