ČSN 57 6021 (576021) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
- Norma: ČSN 57 6021 (576021)
- Název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
- Kategorie: 5760 - Maso a masné výrobky
- Katalogový kód:55743
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:576021
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:08/1999
- Účinnost:09/1999 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 57 6021 (576021) Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 55743

Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 576021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/1999
Účinnost: 09/1999 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 Kč
126,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN 57 6021 (576021)
Norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu vlhkosti v mase. Princip metody a postup při jejím provádění je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 57 6021 byla vydána v srpnu 1999. Nahradila ČSN 57 0154 z 4.2.1986.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.