5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN P ISO/TS 21872-1   (560651) Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae Norma Kat. číslo: 82538

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560651
Platnost: Norma není platná
Vydání: 01/2009
Účinnost: 02/2009 - 01/2018
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 21872-1   (560651)
Detail

ČSN P ISO/TS 21872-2   (560651) Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 2: Průkaz jiných druhů než Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae Norma Kat. číslo: 82539

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 2: Průkaz jiných druhů než Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 2: Průkaz jiných druhů než Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560651
Platnost: Norma není platná
Vydání: 01/2009
Účinnost: 02/2009 - 05/2021
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN P ISO/TS 21872-2   (560651)
Detail

ČSN P ISO/TS 21872-2   (560651) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií druhu Vibrio - Část 2: Stanovení celkového počtu a počtu potenciálně enteropatogenních bakterií Vibrio parahaemolyticus v mořských plodech pomocí hybridizace nukleové kyseliny Norma Kat. číslo: 512368

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií druhu Vibrio - Část 2: Stanovení celkového počtu a počtu potenciálně enteropatogenních bakterií Vibrio parahaemolyticus v mořských plodech pomocí hybridizace nukleové kyseliny
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií druhu Vibrio - Část 2: Stanovení celkového počtu a počtu potenciálně enteropatogenních bakterií Vibrio parahaemolyticus v mořských plodech pomocí hybridizace nukleové kyseliny
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560651
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2021
Účinnost: 06/2021 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
325,00 
325,00  s DPH

ČSN ISO 15213   (560652) Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu bakterií redukujících sulfity za anaerobních podmínek růstu Norma Kat. číslo: 84207

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu bakterií redukujících sulfity za anaerobních podmínek růstu
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu bakterií redukujících sulfity za anaerobních podmínek růstu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560652
Platnost: Norma není platná
Vydání: 09/2009
Účinnost: 10/2009 - 10/2023
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 15213-1   (560652)
Detail

ČSN EN ISO 15213-1   (560652) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 1: Stanovení počtu bakterií rodu Clostridium redukujících siřičitany technikou počítání kolonií Norma Kat. číslo: 518125

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 1: Stanovení počtu bakterií rodu Clostridium redukujících siřičitany technikou počítání kolonií
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 1: Stanovení počtu bakterií rodu Clostridium redukujících siřičitany technikou počítání kolonií
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560652
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/2023
Účinnost: 11/2023 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 15213-2   (560652) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 2: Stanovení počtu bakterií Clostridium perfringens technikou počítání kolonií Norma Kat. číslo: 520135

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 2: Stanovení počtu bakterií Clostridium perfringens technikou počítání kolonií
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 2: Stanovení počtu bakterií Clostridium perfringens technikou počítání kolonií
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560652
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/2024
Účinnost: 11/2024 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
405,00 
405,00  s DPH

ČSN P CEN ISO/TS 15213-3   (560652) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens Norma Kat. číslo: 519922

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560652
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2024
Účinnost: 12/2024 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 
405,00  s DPH

ČSN EN ISO 22118   (560653) Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody Norma Kat. číslo: 89246

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560653
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2011
Účinnost: 01/2012 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 22119   (560654) Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) v reálném čase k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Všeobecné požadavky a definice Norma Kat. číslo: 89245

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) v reálném čase k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Všeobecné požadavky a definice
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) v reálném čase k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Všeobecné požadavky a definice
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560654
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2011
Účinnost: 01/2012 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH