ČSN P CEN ISO/TS 15213-3   (560652) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens

  • Norma: ČSN P CEN ISO/TS 15213-3   (560652)
  • Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens
  • Kategorie: 5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:519922
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560652
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:11/2024
  • Účinnost:12/2024 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN P CEN ISO/TS 15213-3   (560652) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens Norma Kat. číslo: 519922

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 3: Průkaz bakterií Clostridium perfringens
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560652
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2024
Účinnost: 12/2024 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 
405,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN P CEN ISO/TS 15213-3   (560652)

This document specifies the detection of Clostridium (C.) perfringens.

This document is applicable to:

- products intended for human consumption,

- products intended for animal feeding,

- environmental samples in the area of food and feed production and handling,

- samples from the primary production stage.

This horizontal method was originally developed for the examination of all samples belonging to the food chain. Based on the information available at the time of publication of this document, this method is considered to be fully suited to the examination of all samples belonging to the food chain. However, because of the large variety of products in the food chain, it is possible that this horizontal method is not appropriate in every detail for all products. Nevertheless, it is expected that the required modifications are minimized so that they do not result in a significant deviation from this horizontal method.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.