5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN 56 0116-1   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení Norma Kat. číslo: 17697

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/1995
Účinnost: 08/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
72,00 
72,00  s DPH

ČSN 56 0116-2   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků Norma Kat. číslo: 17698

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/1995
Účinnost: 08/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN 56 0116-3   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Stanovení vlhkosti Norma Kat. číslo: 32477

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Stanovení vlhkosti
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Stanovení vlhkosti
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma není platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1991 - 06/1995
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN 56 0116-3   (560116)
Detail

ČSN 56 0116-3   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody Norma Kat. číslo: 17699

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/1995
Účinnost: 08/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN 56 0116-4   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině Norma Kat. číslo: 32091

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: 03/1993
Účinnost: 04/1993 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN 56 0116-5   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5: Stanovení chloridu sodného Norma Kat. číslo: 15431

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5: Stanovení chloridu sodného
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5: Stanovení chloridu sodného
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: 03/1994
Účinnost: 04/1994 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
72,00 
72,00  s DPH

ČSN 56 0116-6   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku Norma Kat. číslo: 17700

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/1995
Účinnost: 08/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN 56 0116-7   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla Norma Kat. číslo: 17701

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/1995
Účinnost: 08/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

ČSN 56 0116-8   (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 8: Stanovení sorbitolu Norma Kat. číslo: 17702

 Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 8: Stanovení sorbitolu
Dlouhý název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 8: Stanovení sorbitolu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560116
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 07/1995
Účinnost: 08/1995 - 06/2006
Jazyk: Norma je v češtině.