ČSN 56 0116-1 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
- Norma: ČSN 56 0116-1 (560116)
- Název: Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:17697
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560116
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:07/1995
- Účinnost:08/1995 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN 56 0116-1 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení Norma Kat. číslo: 17697

Anotace textu normy ČSN 56 0116-1 (560116)
ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato první část normy obsahuje všeobecná ustanovení, platná pro všechny ostatní části ČSN 56 0116. Další části normy určují metody stanovení hodnot jakostních znaků, uvedených v technických normách pekařských výrobků. V seznamu souvisících norem je ČSN 01 8003 - ale v textu normy se na ni nikde neodkazuje. ČSN 56 0116-1 byla vydána v červenci 1995. Nahradila část 1 ČSN 56 0116 ze 7.2.1990.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.