5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN EN 13191-2   (560019) Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů Norma Kat. číslo: 63323

 Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Dlouhý název: Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560019
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2001
Účinnost: 01/2002 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN ISO 1871   (560020) Zemědělské a potravinářské výrobky. Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla Norma Kat. číslo: 15433

 Zemědělské a potravinářské výrobky. Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Dlouhý název: Zemědělské a potravinářské výrobky. Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560020
Platnost: Norma není platná
Vydání: 03/1994
Účinnost: 04/1994 - 09/2010
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN ISO 1871   (560020)
Detail

ČSN ISO 1871   (560020) Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla Norma Kat. číslo: 86704

 Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Dlouhý název: Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560020
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2010
Účinnost: 10/2010 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

ČSN EN 12014-1   (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky základní norma Kat. číslo: 52838

 Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/1998
Účinnost: 09/1998 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.

Objednat kompletní normu

198,00 
198,00  s DPH
Vysvětlení k objednávce kompletní normy
Objednat kompletní normu znamená objednat základní normu a všechny její dodatky (změny a opravy). Cena je součtem jednotlivých položek.

ČSN EN 12014-1   (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky základní norma

Kat. číslo: 52838
126,00 
126,00  s DPH
Položky normy

ČSN EN 12014-1   (560021) - změna A1 09.00 změna A1 09.00

Kat. číslo: 59663
72,00 
72,00  s DPH

ČSN EN 12014-2   (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině Norma Kat. číslo: 52839

 Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560021
Platnost: Norma není platná
Vydání: 08/1998
Účinnost: 09/1998 - 08/2018
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN 12014-2   (560021)
Detail

ČSN EN 12014-2   (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině Norma Kat. číslo: 505599

 Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/2018
Účinnost: 09/2018 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN EN 12014-3   (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Spektrometrické stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany Norma Kat. číslo: 73884

 Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Spektrometrické stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Spektrometrické stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2005
Účinnost: 01/2006 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN P ENV 12014-3   (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů v mase, výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany Norma Kat. číslo: 52698

 Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů v mase, výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů v mase, výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560021
Platnost: Norma není platná
Vydání: 10/1998
Účinnost: 11/1998 - 12/2005
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN 12014-3   (560021)
Detail

ČSN EN 12014-4   (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa Norma Kat. číslo: 73883

 Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2005
Účinnost: 01/2006 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 
211,00  s DPH