ČSN EN 12014-2 (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
- Norma: ČSN EN 12014-2 (560021)
- Název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
- Kategorie: 5600 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:505599
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560021
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:08/2018
- Účinnost:09/2018 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN 12014-2 (560021) Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině Norma Kat. číslo: 505599

Dlouhý název: Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560021
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/2018
Účinnost: 09/2018 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN 12014-2 (560021)
Tato norma specifikuje metody vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) a iontové chromatografie (IC) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích. Tuto metodu lze použít pro vzorky s obsahem 25 mg/kg a vyšším.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.