5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN 56 0620   (560620) Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu dioxinů a stanovení PCB s dioxinovým efektem v potravinách Norma Kat. číslo: 75143

 Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu dioxinů a stanovení PCB s dioxinovým efektem v potravinách
Dlouhý název: Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu dioxinů a stanovení PCB s dioxinovým efektem v potravinách
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560620
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 03/2006
Účinnost: 04/2006 - 06/2015
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN 56 0621   (560621) Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu cínu v potravinách balených v plechovkách Norma Kat. číslo: 75142

 Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu cínu v potravinách balených v plechovkách
Dlouhý název: Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu cínu v potravinách balených v plechovkách
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560621
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 03/2006
Účinnost: 04/2006 - 06/2015
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN 56 0623   (560623) Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu benzo(a)pyrenu v potravinách Norma Kat. číslo: 75141

 Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu benzo(a)pyrenu v potravinách
Dlouhý název: Metody odběru vzorků a metody stanovení obsahu benzo(a)pyrenu v potravinách
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560623
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: 03/2006
Účinnost: 04/2006 - 06/2015
Jazyk: Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 22117   (560624) Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním Norma Kat. číslo: 508871

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560624
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2019
Účinnost: 12/2019 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
405,00 
405,00  s DPH

ČSN P CEN ISO/TS 22117   (560624) Mikrobiologie potravin a krmiv - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním Norma Kat. číslo: 93148

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560624
Platnost: Norma není platná
Vydání: 06/2013
Účinnost: 07/2013 - 11/2019
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 22117   (560624)
Detail

ČSN EN ISO 19036   (560625) Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení Norma Kat. číslo: 509559

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560625
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2020
Účinnost: 06/2020 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
525,00 
525,00  s DPH

ČSN P ISO/TS 19036   (560625) Mikrobiologie potravin a krmiv - Pokyny pro odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení základní norma Kat. číslo: 78385

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Pokyny pro odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Pokyny pro odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560625
Platnost: Norma není platná
Vydání: 05/2007
Účinnost: 06/2007 - 05/2020
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 19036   (560625)
Detail

ČSN EN ISO 18593   (560626) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů Norma Kat. číslo: 505952

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560626
Platnost: Norma není platná
Vydání: 01/2019
Účinnost: 02/2019 - 05/2019
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 18593   (560626)
Detail

ČSN EN ISO 18593   (560626) Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů Norma Kat. číslo: 507262

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560626
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2019
Účinnost: 06/2019 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH