5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN EN ISO 6887-5   (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků Norma Kat. číslo: 511626

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2020
Účinnost: 01/2021 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN EN ISO 6887-6   (560102) Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě Norma Kat. číslo: 94122

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2013
Účinnost: 12/2013 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN EN ISO 7218   (560103) Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné požadavky a doporučení pro mikrobiologické zkoušení základní norma Kat. číslo: 80639

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné požadavky a doporučení pro mikrobiologické zkoušení
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné požadavky a doporučení pro mikrobiologické zkoušení
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560103
Platnost: Norma není platná
Vydání: 03/2008
Účinnost: 04/2008 - 12/2024
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 7218   (560103)
Detail

ČSN EN ISO 7218   (560103) Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení Norma Kat. číslo: 520541

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560103
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2024
Účinnost: 01/2025 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
874,00 
874,00  s DPH

ČSN ISO 7218   (560103) Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení Norma Kat. číslo: 17316

 Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
Dlouhý název: Mikrobiologie. Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560103
Platnost: Norma není platná
Vydání: 03/1995
Účinnost: 04/1995 - 07/1998
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN ISO 7218   (560103)
Detail

ČSN ISO 7218   (560103) Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení základní norma Kat. číslo: 42237

 Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
Dlouhý název: Mikrobiologie potravin a krmiv - Všeobecné pokyny pro mikrobiologické zkoušení
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560103
Platnost: Norma není platná
Vydání: 07/1998
Účinnost: 08/1998 - 03/2008
Jazyk: Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 7218   (560103)
Detail

ČSN EN ISO 17468   (560104) Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody Norma Kat. číslo: 501160

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560104
Platnost: Norma není platná
Vydání: 02/2017
Účinnost: 03/2017 - 05/2024
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 17468   (560104)
Detail

ČSN EN ISO 17468   (560104) Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody Norma Kat. číslo: 518889

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560104
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2024
Účinnost: 06/2024 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN ISO 11289   (560104) Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH Norma Kat. číslo: 18365

 Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Dlouhý název: Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560104
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/1995
Účinnost: 12/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH