ČSN EN ISO 17468 (560104) Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
- Norma: ČSN EN ISO 17468 (560104)
- Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:518889
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560104
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:05/2024
- Účinnost:06/2024 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 17468 (560104) Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody Norma Kat. číslo: 518889

Anotace textu normy ČSN EN ISO 17468 (560104)
This document gives technical requirements and guidance on the establishment or revision of standardized reference methods used for the analysis of microorganisms in:
- products intended for human consumption,
- products for feeding animals,
- environmental samples in the area of food and feed production and handling,
- samples from the primary production stage.
This document specifies the technical stages of the establishment of a new standardized reference method and of the revision of an existing standardized reference method. It includes, in particular, requirements and guidance on the validation of the selected method.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.