ČSN EN ISO 17468 (560104) Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
- Norma: ČSN EN ISO 17468 (560104)
- Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Technické požadavky a návod pro zavedení nebo revizi normalizované referenční metody
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:501160
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560104
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:02/2017
- Účinnost:03/2017 - 05/2024
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Anotace textu normy ČSN EN ISO 17468 (560104)
This International Standard gives technical requirements and guidance on the establishment or revision of standardized reference methods for the analysis (detection or quantification) of microorganisms in
- products intended for human consumption and for the feeding of animals,
- environmental samples in the area of food/feed production and food/feed handling, and
- samples from the primary production stage.
This International Standard defines the technical stage (or early stage) of the establishment of a new standardized reference method or of the revision of an existing standardized reference method. It includes, in particular, requirements and guidance on the validation of the selected method.
This International Standard is intended to be implemented in particular by ISO/TC 34/SC 9 and its corresponding structure at CEN level, CEN/TC 275, Food analysis - Horizontal methods, Working Group 6, Microbiology of the food chain.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.