ČSN ISO 763 (560293) Ovocné a zeleninové výrobky. Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
- Norma: ČSN ISO 763 (560293)
- Název: Ovocné a zeleninové výrobky. Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:16617
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:560293
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:10/1994
- Účinnost:11/1994 - 04/2014
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN ISO 763 (560293)
Anotace textu normy ČSN ISO 763 (560293)
Tato norma specifikuje metodu pro stanovení popela, nerozpustného v kyselině chlorovodíkové, v ovocných a zeleninových výrobcích. Metoda slouží ke stanovení křemičitých nečistot, obsažených společně s kysličníkem křemičitým v rostlinách. Metoda pro stanovení minerálních nečistot obecně pocházejících z půdy je popsána v ISO 762.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.