ČSN ISO 763 (560293) Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
- Norma: ČSN ISO 763 (560293)
- Název: Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:95090
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:560293
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:04/2014
- Účinnost:05/2014 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 763 (560293) Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové Norma Kat. číslo: 95090
Dlouhý název: Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560293
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/2014
Účinnost: 05/2014 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 Kč
126,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN ISO 763 (560293)
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové ve výrobcích z ovoce a zeleniny. Metoda slouží pro stanovení křemičitých nečistot, společně s endogenním oxidem křemičitým rostlin.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.