ČSN ISO 5534 (571003) Sýry a tavené sýry. Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
- Norma: ČSN ISO 5534 (571003)
- Název: Sýry a tavené sýry. Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
- Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
- Katalogový kód:19672
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:571003
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:06/1996
- Účinnost:07/1996 - 01/2005
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 5534 (571003)
Anotace textu normy ČSN ISO 5534 (571003)
Tato norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny sýrů a tavených sýrů. Není určena pro použití tavených sýrových přípravků, definovaných ve FAO/WHO Codex Alimentarius Commission, Milk and milk products standards, No A-8(c).
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.