ČSN ISO 5534   (571003) Sýry a tavené sýry. Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)

  • Norma: ČSN ISO 5534   (571003)
  • Název: Sýry a tavené sýry. Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
  • Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
  • Katalogový kód:19672
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:571003
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:06/1996
  • Účinnost:07/1996 - 01/2005
  • Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 5534   (571003)

Anotace textu normy ČSN ISO 5534   (571003)

Tato norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny sýrů a tavených sýrů. Není určena pro použití tavených sýrových přípravků, definovaných ve FAO/WHO Codex Alimentarius Commission, Milk and milk products standards, No A-8(c).


 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.