ČSN EN ISO 5534 (571003) Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
- Norma: ČSN EN ISO 5534 (571003)
- Název: Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
- Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
- Katalogový kód:71857
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:571003
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:01/2005
- Účinnost:02/2005 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 5534 (571003) Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 71857
Dlouhý název: Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 571003
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2005
Účinnost: 02/2005 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 5534 (571003)
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.