ČSN EN ISO 5534   (571003) Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)

  • Norma: ČSN EN ISO 5534   (571003)
  • Název: Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
  • Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
  • Katalogový kód:71857
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:571003
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:01/2005
  • Účinnost:02/2005 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 5534   (571003) Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 71857

 Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Dlouhý název: Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 571003
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2005
Účinnost: 02/2005 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 5534   (571003)

Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.