ČSN ISO 2173 (560292) Ovocné a zeleninové výrobky. Stanovení obsahu rozpustných pevných látek - refraktometrická metoda
- Norma: ČSN ISO 2173 (560292)
- Název: Ovocné a zeleninové výrobky. Stanovení obsahu rozpustných pevných látek - refraktometrická metoda
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:16619
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:560292
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:10/1994
- Účinnost:11/1994 - 04/2014
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN ISO 2173 (560292)
Anotace textu normy ČSN ISO 2173 (560292)
Tato norma specifikuje refreaktometrickou metodu pro stanovení obsahu rozpustných pevných látek v ovocných a zeleninových výrobcích.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.