ČSN ISO 2173 (560292) Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
- Norma: ČSN ISO 2173 (560292)
- Název: Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
- Kategorie: 5602 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:95085
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:560292
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:04/2014
- Účinnost:05/2014 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 2173 (560292) Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda Norma Kat. číslo: 95085
Dlouhý název: Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560292
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/2014
Účinnost: 05/2014 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN ISO 2173 (560292)
Tato mezinárodní norma specifikuje refraktometrickou metodu pro stanovení rozpustné sušiny ve výrobcích z ovoce a zeleniny. Tato metoda je zejména použitelná pro husté výrobky, výrobky obsahující suspendované látky a výrobky s vyšším obsahem cukru. Pokud výrobky obsahují jiné rozpuštěné látky, výsledky jsou pouze orientační, nicméně podle dohody, může být výsledek obdržený touto metodou běžně považován za obsah rozpustné sušiny.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.