ČSN EN ISO 8534 (588727) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
- Norma: ČSN EN ISO 8534 (588727)
- Název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
- Kategorie: 5887 - Sypké cereální směsi. Metody zkoušení tuků a olejů
- Katalogový kód:81770
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:588727
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:11/2008
- Účinnost:12/2008 - 08/2017
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 8534 (588727)
Anotace textu normy ČSN EN ISO 8534 (588727)
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.