ČSN EN ISO 8534 (588727) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
- Norma: ČSN EN ISO 8534 (588727)
- Název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
- Kategorie: 5887 - Sypké cereální směsi. Metody zkoušení tuků a olejů
- Katalogový kód:502488
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:588727
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:08/2017
- Účinnost:09/2017 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 8534 (588727) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu) Norma Kat. číslo: 502488

Dlouhý název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 588727
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/2017
Účinnost: 09/2017 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 Kč
315,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 8534 (588727)
This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.
Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.