ČSN EN ISO 8534   (588727) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:588727
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:08/2017
  • Účinnost:09/2017 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 8534   (588727) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu) Norma Kat. číslo: 502488

 Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Dlouhý název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 588727
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/2017
Účinnost: 09/2017 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 8534   (588727)

This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.

Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.