ČSN EN ISO 27971   (461028) Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí

  • Norma: ČSN EN ISO 27971   (461028)
  • Název: Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí
  • Kategorie: 4610 - Rostlinné výrobky, všeobecně
  • Katalogový kód:98373
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:461028
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:12/2015
  • Účinnost:01/2016 - 12/2023
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 27971   (461028)

Anotace textu normy ČSN EN ISO 27971   (461028)

This International Standard specifies a method of determining, using an alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.

It describes the alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages:

- stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the

endosperm (see Clause 7),

- stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle

size between two smooth

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.