ČSN EN ISO 27971   (461028) Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí

  • Norma: ČSN EN ISO 27971   (461028)
  • Název: Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí
  • Kategorie: 4610 - Rostlinné výrobky, všeobecně
  • Katalogový kód:518037
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:461028
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:12/2023
  • Účinnost:01/2024 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 27971   (461028) Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí Norma Kat. číslo: 518037

 Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí
Dlouhý název: Obiloviny a výrobky z obilovin - Pšenice obecná (Triticum aestivum L.) - Stanovení vlastností těsta z komerčně dostupné nebo pro zkušební účely určené mouky při konstantní hydrataci pomocí alveografu a metodika zkušebního mletí
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461028
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2023
Účinnost: 01/2024 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
687,00 
687,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 27971   (461028)

This document specifies a method of determining, using an Alveograph, the rheological properties of different types of dough obtained from common wheat flour (Triticum aestivum L.) produced by industrial milling or laboratory milling.

It describes the Alveograph test and how to use a laboratory mill to produce flour in two stages:

stage 1: preparation of the wheat grain for milling to make it easier to separate the bran from the endosperm,

stage 2: the milling process, including breaking between three fluted rollers, reduction of particle size between two smooth rollers and the use of a centrifugal sieving machine to grade the products.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.