ČSN EN ISO 21572 (569901) Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Metody založené na stanovení proteinů
- Norma: ČSN EN ISO 21572 (569901)
- Název: Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Metody založené na stanovení proteinů
- Kategorie: 5699 - Geneticky modifikované potraviny
- Katalogový kód:92864
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:569901
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:07/2013
- Účinnost:08/2013 - 04/2020
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 21572 (569901)
Anotace textu normy ČSN EN ISO 21572 (569901)
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.