ČSN EN ISO 21572   (569901) Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Imunochemické metody pro průkaz a kvantifikaci proteinů

  • Norma: ČSN EN ISO 21572   (569901)
  • Název: Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Imunochemické metody pro průkaz a kvantifikaci proteinů
  • Kategorie: 5699 - Geneticky modifikované potraviny
  • Katalogový kód:509274
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:569901
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:04/2020
  • Účinnost:05/2020 - doposud
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.

ČSN EN ISO 21572   (569901) Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Imunochemické metody pro průkaz a kvantifikaci proteinů Norma Kat. číslo: 509274

 Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Imunochemické metody pro průkaz a kvantifikaci proteinů
Dlouhý název: Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Imunochemické metody pro průkaz a kvantifikaci proteinů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 569901
Platnost: Norma je platná
Vydání: 04/2020
Účinnost: 05/2020 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 
405,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 21572   (569901)

This document specifies performance criteria for immunochemical methods for the detection and/or quantification of a specific protein or protein(s) of interest [POI(s)] in a specified matrix.

The methods discussed are applicable to the analysis of proteins from a variety of sample types. Some uses for these methods include, but are not limited to, analysing proteins involved in crop and food production, food processing, food marketing, food safety, biotechnology or disease indexing.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.