ČSN EN ISO 19343   (560113) Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda

  • Norma: ČSN EN ISO 19343   (560113)
  • Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:503966
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560113
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:03/2018
  • Účinnost:04/2018 - 12/2018
  • Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN ISO 19343   (560113)

Anotace textu normy ČSN EN ISO 19343   (560113)

This document specifies a high performance liquid chromatography (HPLC) method to analyse histamine in fish and fishery products (fish sauces, fish maturated by enzyme in brine, etc.) intended for human consumption.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.