ČSN EN ISO 19343   (560113) Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda

  • Norma: ČSN EN ISO 19343   (560113)
  • Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:506419
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560113
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:12/2018
  • Účinnost:01/2019 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN EN ISO 19343   (560113) Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda Norma Kat. číslo: 506419

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560113
Platnost: Norma je platná
Vydání: 12/2018
Účinnost: 01/2019 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN EN ISO 19343   (560113)

Tato norma specifikuje metodu vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) pro stanovení histaminu v rybách a produktech rybolovu (rybí omáčky, ryby ošetřené působením enzymů ve slaném nálevu atd.) určených k lidské spotřebě.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.