ČSN EN ISO 1735 (571007) Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda)
- Norma: ČSN EN ISO 1735 (571007)
- Název: Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda)
- Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
- Katalogový kód:72279
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:571007
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:02/2005
- Účinnost:03/2005 - 12/2022
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 23319 (571007)
Anotace textu normy ČSN EN ISO 1735 (571007)
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu tuku v sýrech a tavených sýrových výrobcích vážkovou metodou
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.