ČSN EN ISO 11816-2 (570532) Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
- Norma: ČSN EN ISO 11816-2 (570532)
- Název: Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
- Kategorie: 5705 - Mléko
- Katalogový kód:519924
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:570532
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:10/2024
- Účinnost:11/2024 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 11816-2 (570532) Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry Norma Kat. číslo: 519924
Dlouhý název: Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570532
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/2024
Účinnost: 11/2024 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
325,00 Kč
325,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 11816-2 (570532)
This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese.
This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.