ČSN EN 1672-2   (512000) Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické požadavky

  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:512000
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:11/2005
  • Účinnost:12/2005 - 09/2009
  • Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN EN 1672-2+A1   (512000)

Anotace textu normy ČSN EN 1672-2   (512000)

Tento dokument stanovuje společné hygienické požadavky pro stroje používané pro přípravu a zpracování potraviny určené ke konzumaci lidmi a zvířaty, se zřetelem na vyloučení nebo snížení rizika nákazy, infekce, onemocnění nebo poškození zdraví, způsobených touto potravinou. Tento dokument identifikuje nebezpečí, která jsou relevantní při používání potravinářských strojů a popisuje metody konstrukce a uvádí informace k používání pro vyloučení nebo snížení těchto rizik. Tento dokument se nezabývá hygienickými riziky vztahujícími se na obsluhující pracovníky, která vznikají z používání stroje.



 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.