ČSN 57 0106-4 (570106) Metody zkoušení mražených mléčných výrobků. Stanovení tuku
- Norma: ČSN 57 0106-4 (570106)
- Název: Metody zkoušení mražených mléčných výrobků. Stanovení tuku
- Kategorie: 5701 - Metody zkoušení
- Katalogový kód:29532
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:570106
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:10/1985 - 08/2000
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 7328 (570106)
Anotace textu normy ČSN 57 0106-4 (570106)
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.