ČSN 56 9603 (569603) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
- Norma: ČSN 56 9603 (569603)
- Název: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
- Kategorie: 5696 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
- Katalogový kód:75576
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:569603
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:04/2006
- Účinnost:05/2006 - 12/2011
- Jazyk:Norma je v češtině.
Anotace textu normy ČSN 56 9603 (569603)
Tato technická norma se zabývá pravidly a doporučeními pro zavedení a dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe při produkci skořápkových konzumních vajec a výrobě vaječných výrobků.
Cílem je poskytnout výrobcům informace vycházející ze současných poznatků a platných legislativních předpisů, které jim umožní vyrábět a uvádět na trh kvalitní a zdravotně nezávadné produkty.
Norma se zabývá všeobecnými hygienickými požadavky i specifickými požadavky souvisejícími s výrobou skořápkových vajec, jejich tříděním a uváděním na trh i zpracováním na vaječné výrobky pasterované chlazené, mražené, sušené a koncentrované ochucené.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.