ČSN 56 9603   (569603) Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky

  • Třídící znak:569603
  • Platnost:Norma není platná
  • Vydání:04/2006
  • Účinnost:05/2006 - 12/2011
  • Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami: ČSN 56 9603   (569603)

Anotace textu normy ČSN 56 9603   (569603)

Tato technická norma se zabývá pravidly a doporučeními pro zavedení a dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe při produkci skořápkových konzumních vajec a výrobě vaječných výrobků.

Cílem je poskytnout výrobcům informace vycházející ze současných poznatků a platných legislativních předpisů, které jim umožní vyrábět a uvádět na trh kvalitní a zdravotně nezávadné produkty.

Norma se zabývá všeobecnými hygienickými požadavky i specifickými požadavky souvisejícími s výrobou skořápkových vajec, jejich tříděním a uváděním na trh i zpracováním na vaječné výrobky pasterované chlazené, mražené, sušené a koncentrované ochucené.


 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.