5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN 56 0146-3   (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti Norma Kat. číslo: 29415

 Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560146
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 04/1985 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
198,00 
198,00  s DPH

ČSN 56 0146-4   (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku Norma Kat. číslo: 29416

 Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560146
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 08/1985 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
72,00 
72,00  s DPH

ČSN 56 0146-5   (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů Norma Kat. číslo: 29417

 Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560146
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 12/1986 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
315,00 
315,00  s DPH

ČSN 56 0146-6   (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela Norma Kat. číslo: 29418

 Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560146
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 06/1987 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
72,00 
72,00  s DPH

ČSN EN 17250   (560147) Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC Norma Kat. číslo: 509975

 Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560147
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/2020
Účinnost: 08/2020 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
325,00 
325,00  s DPH

ČSN EN 17424   (560148) Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací Norma Kat. číslo: 511899

 Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560148
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2021
Účinnost: 06/2021 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
325,00 
325,00  s DPH

ČSN EN 17425   (560149) Potraviny - Stanovení námelových alkaloidů v obilovinách a výrobcích z obilovin předčištěním pomocí disperzní SPE a metodou LC-MS/MS Norma Kat. číslo: 512738

 Potraviny - Stanovení námelových alkaloidů v obilovinách a výrobcích z obilovin předčištěním pomocí disperzní SPE a metodou LC-MS/MS
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení námelových alkaloidů v obilovinách a výrobcích z obilovin předčištěním pomocí disperzní SPE a metodou LC-MS/MS
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560149
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/2021
Účinnost: 11/2021 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 
405,00  s DPH

ČSN 56 0159   (560159) Pravidla přejímky a odběru vzorků cukru a rafinovaného cukru Norma Kat. číslo: 29419

 Pravidla přejímky a odběru vzorků cukru a rafinovaného cukru
Dlouhý název: Pravidla přejímky a odběru vzorků cukru a rafinovaného cukru
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560159
Platnost: Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
Vydání: neznámé
Účinnost: 01/1989 - 10/1996
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

ČSN 56 0160   (560160) Metody zkoušení cukrovarských výrobků základní norma Kat. číslo: 4424

 Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Krátký název: základní norma
Třídící znak: 560160
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 07/1972 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).

Objednat kompletní normu

397,00 
397,00  s DPH
Vysvětlení k objednávce kompletní normy
Objednat kompletní normu znamená objednat základní normu a všechny její dodatky (změny a opravy). Cena je součtem jednotlivých položek.

ČSN 56 0160   (560160) Metody zkoušení cukrovarských výrobků základní norma

Kat. číslo: 4424
325,00 
325,00  s DPH
Položky normy

ČSN 56 0160   (560160) - změna 5 10.95 změna 5 10.95

Kat. číslo: 18384
36,00 
36,00  s DPH

ČSN 56 0160   (560160) - změna Z6 03.06 změna Z6 03.06

Kat. číslo: 75153
36,00 
36,00  s DPH