ČSN 56 0146-4 (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
- Norma: ČSN 56 0146-4 (560146)
- Název: Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:29416
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560146
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:neznámé
- Účinnost:08/1985 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
ČSN 56 0146-4 (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku Norma Kat. číslo: 29416

Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560146
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 08/1985 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
72,00 Kč
72,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN 56 0146-4 (560146)
Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení tuku u výrobků a polotovarů cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-4 byla schválena 3.5.1984 a nabyla účinnosti od 1.8.1985. Nahradila ČSN 56 0146 čl. 17 a 18 z 22.10.1964.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.