5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení

Seznam norem ČSN obsahuje informace o platnosti, o vydaných změnách a opravách norem ČSN. Seznam též obsahuje odkazy na náhrady již zrušených norem a náhledy obsahu, které byly poskytnuty vydavatelem ke zveřejnění.

Vyhledat normu ČSN lze prokliknutím na daný obor a podobor nebo zadáním čísla normy ČSN nebo slov očekávaných v názvu normy do vyhledávacího políčka v horním panelu.

loading

ČSN 56 0140   (560140) Metody zkoušení zmrzlin Norma Kat. číslo: 4422

 Metody zkoušení zmrzlin
Dlouhý název: Metody zkoušení zmrzlin
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560140
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 03/1971 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN ISO 20976-1   (560141) Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 1: Expoziční testy pro studium růstového potenciálu, doby lag fáze a maximální rychlosti růstu Norma Kat. číslo: 507881

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 1: Expoziční testy pro studium růstového potenciálu, doby lag fáze a maximální rychlosti růstu
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 1: Expoziční testy pro studium růstového potenciálu, doby lag fáze a maximální rychlosti růstu
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560141
Platnost: Norma je platná
Vydání: 10/2019
Účinnost: 11/2019 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 
405,00  s DPH

ČSN EN ISO 20976-2   (560141) Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů Norma Kat. číslo: 516552

 Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560141
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2023
Účinnost: 06/2023 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
405,00 
405,00  s DPH

ČSN EN 17266   (560142) Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení organortuti v mořských produktech elementární analýzou rtuti Norma Kat. číslo: 509558

 Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení organortuti v mořských produktech elementární analýzou rtuti
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení organortuti v mořských produktech elementární analýzou rtuti
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560142
Platnost: Norma je platná
Vydání: 05/2020
Účinnost: 06/2020 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 
211,00  s DPH

ČSN EN 17251   (560143) Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí Norma Kat. číslo: 509973

 Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560143
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/2020
Účinnost: 08/2020 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN EN 17252   (560144) Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS Norma Kat. číslo: 509974

 Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Dlouhý název: Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560144
Platnost: Norma je platná
Vydání: 07/2020
Účinnost: 08/2020 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 
315,00  s DPH

ČSN 56 0145   (560145) Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva Norma Kat. číslo: 29413

 Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Dlouhý název: Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560145
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 06/1989 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
126,00 
126,00  s DPH

ČSN 56 0146   (560146) Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení Norma Kat. číslo: 4423

 Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Dlouhý název: Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560146
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 10/1965 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
1 065,00 
1 065,00  s DPH

ČSN 56 0146-1   (560146) Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení Norma Kat. číslo: 29414

 Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Dlouhý název: Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560146
Platnost: Norma je platná
Vydání: neznámé
Účinnost: 12/1989 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině (vydaná před r.1993 může být ve slovenštině).
126,00 
126,00  s DPH