ČSN ISO 5765-1 (570831) Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy
- Norma: ČSN ISO 5765-1 (570831)
- Název: Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy
- Kategorie: 5708 - Mléko sušené a sušené mléčné výrobky
- Katalogový kód:69307
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:570831
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:01/2004
- Účinnost:02/2004 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 5765-1 (570831) Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy Norma Kat. číslo: 69307

Dlouhý název: Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570831
Platnost: Norma je platná
Vydání: 01/2004
Účinnost: 02/2004 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN ISO 5765-1 (570831)
Tato mezinárodní norma specifikuje metodu pro stanovení obsahu laktózy v sušeném mléce, sušených zmrzlinových směsích a v tavených sýrech enzymatickou metodou s využitím glukózové poloviny laktózy.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.