ČSN ISO 5564 (580192) Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
- Norma: ČSN ISO 5564 (580192)
- Název: Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
- Kategorie: 5801 - Metody zkoušení
- Katalogový kód:17730
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:580192
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:06/1995
- Účinnost:07/1995 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 5564 (580192) Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda Norma Kat. číslo: 17730
Dlouhý název: Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 580192
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/1995
Účinnost: 07/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 Kč
126,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN ISO 5564 (580192)
Norma obsahuje ISO 5564:1982. Metoda popsaná v této normě je založena na mnoha mezinárodních zkouškách, prováděných ve spolupráci po dlouhou dobu. Metoda vyhledává optimalizaci mnoha proměnných za účelem definování postupů a poskytnutí jednotného měření ostrosti pepře. Norma specifikuje spektrofotometrickou metodu pro stanovení obsahu piperinu v černém nebo bílém pepři (Piper nigrum L.), celém nebo mletém. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN ISO 5564 (58 0192) byla vydána v červnu 1995.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.