ČSN ISO 5564   (580192) Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda

  • Norma: ČSN ISO 5564   (580192)
  • Název: Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
  • Kategorie: 5801 - Metody zkoušení
  • Katalogový kód:17730
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:580192
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:06/1995
  • Účinnost:07/1995 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN ISO 5564   (580192) Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda Norma Kat. číslo: 17730

 Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Dlouhý název: Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Krátký název: Norma
Třídící znak: 580192
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/1995
Účinnost: 07/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
126,00 
126,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN ISO 5564   (580192)

Norma obsahuje ISO 5564:1982. Metoda popsaná v této normě je založena na mnoha mezinárodních zkouškách, prováděných ve spolupráci po dlouhou dobu. Metoda vyhledává optimalizaci mnoha proměnných za účelem definování postupů a poskytnutí jednotného měření ostrosti pepře. Norma specifikuje spektrofotometrickou metodu pro stanovení obsahu piperinu v černém nebo bílém pepři (Piper nigrum L.), celém nebo mletém. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN ISO 5564 (58 0192) byla vydána v červnu 1995.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.