ČSN ISO 5530-2   (560114) Pšeničná mouka. Fyzikální charakteristiky těst. Část 2: Stanovení reologických vlastností na extenzografu

  • Norma: ČSN ISO 5530-2   (560114)
  • Název: Pšeničná mouka. Fyzikální charakteristiky těst. Část 2: Stanovení reologických vlastností na extenzografu
  • Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:17753
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560114
  • Platnost:Norma není platná - byla zrušena bez náhrady
  • Vydání:08/1995
  • Účinnost:09/1995 - 11/2007
  • Jazyk:Norma je v češtině.

Anotace textu normy ČSN ISO 5530-2   (560114)

Norma obsahuje ISO 5530-2:1988. ISO 5530 se skládá z následujících částí, pod společným názvem Pšeničná mouka - fyzikální charakteristiky těst: Část 1: Stanovení vaznosti vody a reologických vlastností na farinografu. Část 2: Stanovení reologických vlastností na extenzografu. Část 3 Stanovení vaznosti vody a reologických vlastností na valorigrafu. Část 4: Stanovení reologických vlastností na alveografu. Přílohy A a B této části ISO 5530 jsou pouze informativní. Tato druhá část ISO 5530 popisuje extenzografickou metodu stanovení deformace v tahu těsta ze pšeničné mouky. Tato metoda je použitelná pro mouku ze pšenice (Triticum aestivum L.). ČSN ISO 5530-2 (56 0114) byla vydána v srpnu 1995.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.