ČSN ISO 3588   (580191) Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)

  • Norma: ČSN ISO 3588   (580191)
  • Název: Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
  • Kategorie: 5801 - Metody zkoušení
  • Katalogový kód:17750
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:580191
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:08/1995
  • Účinnost:09/1995 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN ISO 3588   (580191) Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda) Norma Kat. číslo: 17750

 Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
Dlouhý název: Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 580191
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/1995
Účinnost: 09/1995 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
72,00 
72,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN ISO 3588   (580191)

Norma obsahuje ISO 3588:1977. Norma specifikuje referenční metodu pro stanovení stupně jemnosti mletí koření ručním proséváním, umožňující klasifikaci velikostí částic ve vzorku. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN ISO 3588 (58 0191) byla vydána v srpnu 1995. Nahradila čl. 27 ČSN 58 0110 z 25.3.1964.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.