ČSN ISO 2169   (463002) Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření

  • Třídící znak:463002
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:08/1999
  • Účinnost:09/1999 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN ISO 2169   (463002) Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření Norma Kat. číslo: 56204

 Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření
Dlouhý název: Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření
Krátký název: Norma
Třídící znak: 463002
Platnost: Norma je platná
Vydání: 08/1999
Účinnost: 09/1999 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN ISO 2169   (463002)

Norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 2169:1981. Mezinárodní norma ISO 2169:1981 má status české technické normy. Tato mezinárodní norma stanovuje definice fyzikálních ukazatelů, které jsou obvykle používány při průmyslovém skladování ovoce a zeleniny v chladírnách (teplota, relativní vlhkost, cirkulace vzduchu, rychlost výměny vzduchu atd.) a poskytuje potřebné informace o jejich měření. Výsledkem úvah pro teploty používané pro výrobky musí být: - buď letální teplota a bezpečné rozmezí, - nebo kritická teplota a bezpečné rozmezí. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Teplota, kapitolu 3 - Relativní vlhkost a kapitolu 4 - Proudění vzduchu. ČSN ISO 2169 (46 3002) byla vydána v srpnu 1999.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.