ČSN ISO 2169 (463002) Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření
- Norma: ČSN ISO 2169 (463002)
- Název: Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření
- Kategorie: 4630 - Ovoce čerstvé a suché skořápkové ovoce
- Katalogový kód:56204
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:463002
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:08/1999
- Účinnost:09/1999 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 2169 (463002) Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření Norma Kat. číslo: 56204
Anotace textu normy ČSN ISO 2169 (463002)
Norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 2169:1981. Mezinárodní norma ISO 2169:1981 má status české technické normy. Tato mezinárodní norma stanovuje definice fyzikálních ukazatelů, které jsou obvykle používány při průmyslovém skladování ovoce a zeleniny v chladírnách (teplota, relativní vlhkost, cirkulace vzduchu, rychlost výměny vzduchu atd.) a poskytuje potřebné informace o jejich měření. Výsledkem úvah pro teploty používané pro výrobky musí být: - buď letální teplota a bezpečné rozmezí, - nebo kritická teplota a bezpečné rozmezí. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Teplota, kapitolu 3 - Relativní vlhkost a kapitolu 4 - Proudění vzduchu. ČSN ISO 2169 (46 3002) byla vydána v srpnu 1999.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.