ČSN ISO 19662   (570517) Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

  • Norma: ČSN ISO 19662   (570517)
  • Název: Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
  • Kategorie: 5705 - Mléko
  • Katalogový kód:518821
  • Dostupnost:Tisk
  • Třídící znak:570517
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:02/2024
  • Účinnost:03/2024 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN ISO 19662   (570517) Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda) Norma Kat. číslo: 518821

 Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Dlouhý název: Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570517
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2024
Účinnost: 03/2024 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 
211,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN ISO 19662   (570517)

Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli ´Gerberovu´ pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko.

Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol).

Nevztahuje se na ´formalínové´ mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.