ČSN ISO 19662 (570517) Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
- Norma: ČSN ISO 19662 (570517)
- Název: Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
- Kategorie: 5705 - Mléko
- Katalogový kód:518821
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:570517
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2024
- Účinnost:03/2024 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 19662 (570517) Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda) Norma Kat. číslo: 518821
Dlouhý název: Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Krátký název: Norma
Třídící znak: 570517
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2024
Účinnost: 03/2024 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN ISO 19662 (570517)
Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli ´Gerberovu´ pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko.
Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol).
Nevztahuje se na ´formalínové´ mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.