ČSN ISO 13559   (560644) Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C

  • Norma: ČSN ISO 13559   (560644)
  • Název: Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
  • Kategorie: 5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení
  • Katalogový kód:79495
  • Dostupnost:Tisk
  • Váha (gr):100
  • Třídící znak:560644
  • Platnost:Norma je platná
  • Vydání:09/2007
  • Účinnost:10/2007 - doposud
  • Jazyk:Norma je v češtině.

ČSN ISO 13559   (560644) Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C Norma Kat. číslo: 79495

 Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Dlouhý název: Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560644
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2007
Účinnost: 10/2007 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 
198,00  s DPH

Anotace textu normy ČSN ISO 13559   (560644)

Tato česká norma specifikuje metodu stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů technikou počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C. Metoda je použitelná pro máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry. V normě se aplikuje technika očkování na povrch zde specifikované agarové půdy (5.6), jejíž všechny musí být prosté sacharidů. Naočkované plotny se inkubují aerobně při 30 °C ± 1 °C po dobu 72 h.

 

Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner

 

GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN

Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.