ČSN ISO 13559 (560644) Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
- Norma: ČSN ISO 13559 (560644)
- Název: Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
- Kategorie: 5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:79495
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560644
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:09/2007
- Účinnost:10/2007 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN ISO 13559 (560644) Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C Norma Kat. číslo: 79495

Dlouhý název: Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560644
Platnost: Norma je platná
Vydání: 09/2007
Účinnost: 10/2007 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
198,00 Kč
198,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN ISO 13559 (560644)
Tato česká norma specifikuje metodu stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů technikou počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C. Metoda je použitelná pro máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry. V normě se aplikuje technika očkování na povrch zde specifikované agarové půdy (5.6), jejíž všechny musí být prosté sacharidů. Naočkované plotny se inkubují aerobně při 30 °C ± 1 °C po dobu 72 h.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.