ČSN EN ISO 9233-1 (571010) Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou
- Norma: ČSN EN ISO 9233-1 (571010)
- Název: Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou
- Kategorie: 5710 - Metody zkoušení sýrů
- Katalogový kód:505539
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:571010
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:11/2018
- Účinnost:12/2018 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 9233-1 (571010) Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou Norma Kat. číslo: 505539
Dlouhý název: Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou
Krátký název: Norma
Třídící znak: 571010
Platnost: Norma je platná
Vydání: 11/2018
Účinnost: 12/2018 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 Kč
315,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 9233-1 (571010)
This document specifies a method for the determination in cheese rind of natamycin mass fraction of above 0,5 mg/kg and surface-area-related natamycin mass of above 0,03 mg/dm2.
NOTE: It is possible that the method is suitable for detecting migration of natamycin into the cheese.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.