ČSN EN ISO 7540 (580185) Koření a kořenící látky - Mletá sladká a pálivá paprika (Capsicum annuum L. a Capsicum frutescens L.) - Specifikace
- Norma: ČSN EN ISO 7540 (580185)
- Název: Koření a kořenící látky - Mletá sladká a pálivá paprika (Capsicum annuum L. a Capsicum frutescens L.) - Specifikace
- Kategorie: 5801 - Metody zkoušení
- Katalogový kód:511372
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:580185
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2021
- Účinnost:03/2021 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 7540 (580185) Koření a kořenící látky - Mletá sladká a pálivá paprika (Capsicum annuum L. a Capsicum frutescens L.) - Specifikace Norma Kat. číslo: 511372
Dlouhý název: Koření a kořenící látky - Mletá sladká a pálivá paprika (Capsicum annuum L. a Capsicum frutescens L.) - Specifikace
Krátký název: Norma
Třídící znak: 580185
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2021
Účinnost: 03/2021 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 7540 (580185)
This document specifies requirements for ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.).
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A. A list of terms used in different countries for paprika is given in Annex B.
This document does not apply to ground chillies and other species of capsicums.
NOTE - Specifications for ground chillies and capsicums are given in ISO 972.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.