ČSN EN ISO 6887-2 (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
- Norma: ČSN EN ISO 6887-2 (560102)
- Název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
- Kategorie: 5601 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:505230
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:560102
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:06/2018
- Účinnost:07/2018 - doposud
- Jazyk:Norma je v češtině.
ČSN EN ISO 6887-2 (560102) Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků Norma Kat. číslo: 505230
Dlouhý název: Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Krátký název: Norma
Třídící znak: 560102
Platnost: Norma je platná
Vydání: 06/2018
Účinnost: 07/2018 - doposud
Jazyk: Norma je v češtině.
211,00 Kč
211,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 6887-2 (560102)
Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků čerstvého, syrového a zpracovaného masa, drůbeže, zvěřiny a výrobků z nich a jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují přípravu odlišnou od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.