ČSN EN ISO 6886 (588774) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test)
- Norma: ČSN EN ISO 6886 (588774)
- Název: Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test)
- Kategorie: 5887 - Sypké cereální směsi. Metody zkoušení tuků a olejů
- Katalogový kód:500414
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:588774
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:10/2016
- Účinnost:11/2016 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 6886 (588774) Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test) Norma Kat. číslo: 500414

Anotace textu normy ČSN EN ISO 6886 (588774)
This International Standard specifies a method for the determination of the oxidative stability of fats and oils under extreme conditions that induce rapid oxidation: high temperature and high air flow. It does not allow determination of the stability of fats and oils at ambient temperatures, but it does allow a comparison of the efficacy of antioxidants added to fats and oils.
The method is applicable to both virgin and refined animal and vegetable fats and oils. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard.
NOTE: The presence of volatile fatty acids and volatile acidic oxidation products prevents accurate measurement.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.