ČSN EN ISO 6785 (560646) Mléko a mléčné výrobky - Průkaz bakterií rodu Salmonella
- Norma: ČSN EN ISO 6785 (560646)
- Název: Mléko a mléčné výrobky - Průkaz bakterií rodu Salmonella
- Kategorie: 5606 - Metody zkoušení a společná ustanovení
- Katalogový kód:82537
- Dostupnost:Tisk
- Váha (gr):100
- Třídící znak:560646
- Platnost:Norma není platná
- Vydání:01/2009
- Účinnost:02/2009 - 09/2017
- Jazyk:Norma je v češtině.
Norma byla nahrazena těmito normami:
ČSN EN ISO 6579-1 (560088)
Anotace textu normy ČSN EN ISO 6785 (560646)
Tato česká norma specifikuje recentní evropskou metodu průkazu bakterií rodu Salmonella v mléce a mléčných výrobcích. Diferencuje první fázi pracovního postupu (zkušební vzorek a neselektivní předpomnožení) pro zde specifikované druhy mléka a mléčných výrobků, tj. odlišně pro: syrové mléko, tepelně ošetřené mléko a tekuté mléčné výrobky, sušené mléčné výrobky, laktózu, kasein, kaseináty, sýry, máslo, zmrazené mléčné výrobky (včetně zmrzlin) a fermentovaná mléka, jogurty, pudinky, dezerty.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
GPSR - Výrobce/Distributor:
TECHNOR print, s.r.o., K Sokolovně 439/11, Hradec Králové 503 41
IČ: 06655327, e-mail: technor@technor.cz
Bezpečnostní informace k produktu: Technické normy ČSN
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.