ČSN EN ISO 6647-1 (461503) Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže
- Norma: ČSN EN ISO 6647-1 (461503)
- Název: Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže
- Kategorie: 4615 - Cereálie a cereální produkty
- Katalogový kód:511368
- Dostupnost:Tisk
- Třídící znak:461503
- Platnost:Norma je platná
- Vydání:02/2021
- Účinnost:03/2021 - doposud
- Jazyk:Část nebo celá norma je v angličtině.
ČSN EN ISO 6647-1 (461503) Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže Norma Kat. číslo: 511368
Dlouhý název: Rýže - Stanovení obsahu amylózy - Část 1: Spektrofotometrická metoda s odtučňovacím postupem pomocí methanolu a kalibračními roztoky bramborové amylózy a amylopektinu voskovité rýže
Krátký název: Norma
Třídící znak: 461503
Platnost: Norma je platná
Vydání: 02/2021
Účinnost: 03/2021 - doposud
Jazyk: Část nebo celá norma je v angličtině.
315,00 Kč
315,00 Kč s DPH Anotace textu normy ČSN EN ISO 6647-1 (461503)
This document specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %.
This document can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user.
NOTE - Amylose values determined with this document can be compared with PDO and PGI legislation.
Zdroj: Česká Agentura pro Standardizaci (www.agentura-cas.cz) - smluvní partner
Náhled obsahu normy dočadně není k dispozici.